3 fede destinationer til snowboarding

Nogle dyrker snowboarding som konkurrencesport, hvorimod andre udelukkende står på snowboard, fordi det er rigtig sjovt. Professionel eller ej – uanset hvad er det vigtigt, at forholdene på pisterne og i funparkerne er helt i top.Der findes utallige skisportssteder, hvorfor det kan være svært at finde den rette destination for snowboardrejsen. I dette indlæg sætter vi fokus på 3 fede destinationer at rejse til, hvis du er helt vild med at stå på snowboard.

Schladming – funpark med meget mere

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind på valg af skisportssted. Mange danskere foretrækker at rejse sydpå til henholdsvis Østrig, Frankrig eller Italien. Den væsentligste årsag til dette valg hviler på det gode vejr. Det er nemlig både varmere og mere solrigt at stå på snowboard syd for Danmarks grænser.

En af de fedeste destinationer for snowboarding findes da også i Alperne – nærmere bestemt Schladming i Østrig. Schladming er et super fedt skisportsområde, der er særligt velegnet for snowboarding. Området byder på en stor funpark med rig mulighed for at udforskning snowboardings mange muligheder.

Funparken er én stor legeplads, hvor du og dine venner kan slå jer løs, udvikle og øve de nyeste tricks på snowboard.

Desuden har hele skisportsområdet i Schladming fokus på at gøre det så tilgængeligt og nemt for de gæster, der står på snowboard. Et eksempel på dette er lifterne, der er placeret, således at snowboardere undgår de lange flade stykker.

Livigno – konkurrencer og snowboarding på højt niveau

Når man snakker om fede destinationer til snowboarding, er det svært at komme uden om det internationale anerkendte skisportsområde, Livigno i Italien. Området er kendt for at afholde mange af de store konkurrencer inden for snowboarding, hvilket gør området yderst attraktivt.

Livigno har flere forskellige funparks, hvorfor der er gode forhold til alle niveauer og sværhedsgrader. Der er derfor rig mulighed for at øve sjove, seje og svære tricks i det solrige Italien. En af de væsentligste fordele ved at vælge alperne er som sagt det gode vejr, der giver en god sigtbarhed til at udføre diverse tricks.

De store skisportsområder er desværre ofte utrolig dyre at rejse til. Du kan dog nemt og hurtigt finde det rette lån ved brug af en sammenligningstjeneste, hvis du ikke har tid til at spare sammen til snowboardingrejsen inden højsæsonen.

Derfor bør du rejse nordpå til Trysil i Norge

Alperne er solrige, og pisterne er lange. Der er som sagt mange danske snowboardere, der foretrækker alperne, når de vælger hvorhen, deres næste snowboardrejse skal gå til.

Dette valg hviler dog oftere på det gode vejr og de billige øl frem for selve området og pisterne. Der er nemlig også gode grunde til at rejse nordpå til vores naboland Norge. Særligt Trysil i Norge byder på gode muligheder for at stå på snowboard og øve tricks i funparken. Fordelen ved at vælge Norge frem for alperne er, at vejret er koldere, hvilket gør sneen lettere. Desuden er skisportsområderne i Norge gode til at holde pister såvel som snowparker helt skarpe hele sæsonen.

Er du generelt vild med at rejse og opleve nye områder og lande, kan du finde god inspiration til din næste rejse lige her.