Snowboard hjelm

Hver år bliver mange snowboardere skadet, og det er ofte skader i hovedet, skader som kunne være undgået med en snowboard hjelm. Man bør derfor være på den sikre side, ved at anskaffe sig en sådanne snowboard hjelm. Denne beskytter hovedet i tilfælde af både styrt og kollision og giver generelt en tryghed, der gør dagene på pisten langt sjovere.

Snowboard- og skihjelme sikkerheds standarder

Snowboard hjelme bør have et certifikat, f.eks. CE, ASTM eller Snell RS-98 certifikat. Har hjelmen et eller flere af disse certifikater, kan man trygt regne med at man har fat i den helt rigtige snowboard hjelm, da dette betyder at der er blevet testet styrke af hjelmens holdbarhed, i både kulde og våde omgivelser.

snowboard hjelm

Hjelm-trends

Der er efterhånden en del producenter som laver snowboard hjelme, som er både holdbare og i et lækkert design. Hjelme kommer i dag mange forskellige designs og farver, som passer til de fleste personers forskellige smag og stile. Generelt er en sort hjelm i “almindelig” design et hit.

Pasform og størrelse

At finde en snowboard hjelm, som passer helt perfekt i størrelsen, er vigtigt. Den må hverken være alt for stor, eller alt for lille, men den skal passe nogle lunde.

Sådan finder du den rigtige størrelse:

  1. Mål omkredsen af dit hoved, det er sådan du finder frem til hvilken størrelse hjelm du skal vælge. De fleste producenter skriver målene på de forskellige hjelme i cm., også er det bare med at vælge den der passer. Brug et målebånd til at måle dit hoved.
  2. Vær helt sikker på, at der ikke er nogen uønskede huller/for meget luft mellem foret i hjelmen og dit hoved.blå POC hjelm
  3. Det bagerste af hjelmen bør ikke røre det bagerste af din nakke.
  4. Hjelmen bør passe nemt og komfortabelt.
  5. Husk at hjelmen skal passe nogle lunde sammen med dine snowboard briller, så har du store goggles skal der være meget plads, har du mindre goggles, gør det ikke så meget.

Nu har du styr på det vigtigste og vil være i stand til at købe en hjelm der passer perfekt til dig.

Butikker der sælger snowboard hjelme – som vi kan stå inde for

Klik på butikkens logo for at gå til deres udvalg. Alle butikkerne er nogle vi selv handler i og kan stå indenfor.

Snowboard-sponsorSnowboard-sponsorSnowboard-sponsor