Ny terasse til din skihytte?

Måske har du eller din familie en skihytte, som trænger til en ny terrasse? Der er bare ikke noget hyggeligere end at sidde på sådan en træterrasse i smukke omgivelser af grantræer og sne, og nyde en kop varm kakao eller en kold øl.

Har jeres hytte ikke en terrasse?

Så frygt ej. I kan forholdsvist nemt selv tilføje en terrasse til hytten, hvis i (læs: mændende i familien – det er nemlig benhårdt arbejde) har hænderne rigtigt skruet på. Ved opbygning af træterrasse er den største udfordring ofte at finde de helt rigtige terrasseplanker. De skal selvfølgelig passe til hyttens udseende, men skal også være i en god kvalitet, så de kan holde til vind og vejr i mange år. Hvis man er heldig kan man finde et godt tilbud på terrassebrædder. Forhør jer i diverse trælaster for at få en god pris.

Har i en slidt terrasse som trænger til kærlighed?

Så er der flere muligheder. Til at starte med kan i prøve at slibe og oliere jeres terrassebrædder og se om ikke det kan shine dem op. Hvis ikke resultatet er godt nok, bliver i måske nødt til at skifte de øverste brædder ud. Køb terrassebrædder her.

I ønskes i hvert fald held og lykke med jeres terrasseprojekt herfra!

 

P. S. Dette indlæg kan være skrevet / udarbejdet i samarbejde med en virksomhed / organisation / forening eller lign. og kan indeholde links. Dog vil vi aldrig skrive om noget eller anbefale noget, vi ikke selv kan stå indenfor.

Vi håber du kan lide vores indhold, har du spørgsmål, ris ros eller lign. er du altid meget velkommen til at kontakte os via kontaktsiden, som du finder øverst til højre.

Med venlig Hilsen

Snowboard Mag DK – Redaktionen