Spiller du også golf når der ikke er sne? Tips til at finde billigt golfudstyr

Dette indlæg er lidt off-topic, men jeg tror der er mange af os snowboardere der især elsker natur-delen af snowboarding og derfor også dyrker andre aktiviteter de måneder af året der ikke er sne – golf er en af disse og derfor dette indlæg.

Skal du ud og have dig nyt billigt udstyr til golf, er der forskellige måder du kan gribe ”opgaven” an på. Mange ville gå ned i den lokale golfudstyr butik og snakke med sælgerne, hvilket egentlig også er en helt fin løsning.

sne-golf

For her få man råd og vejledning. På den anden side betaler man så en del mere – faktisk meget mere – end man ville gøre hvis man gik på nettet og kigge. Igen, får man jo den gode service og vejledning i butikken (hvis det altså ikke er en studentermedhjælper der er på arbejde – men det kan man altså også nemt få på nettet i dag – hvis man gider bruge lidt tid på at Google og læse lidt rundt, eller se videoer.

På nettet kan du samtidig finde virkelig billigt golfudstyr, hvis du er tålmodig nok og gider bruge tiden på at surfe rundt og sammenligne priser.