2014’s Fedeste Snowboard Videoer

Sikke et år! Nu her, et par dage inde i et nye år, er det dét perfekte tidspunkt til at reflektere over det, der gjorde 2014 til et fantastisk år for snowboarding – fra vindere til tabere, til sne skating, GoPro, og frem for alt, den utroligt beundringsværdige kreativitet der findes i verdenen. Nedenstående samling af videoer er snowboardmag.com’s liste over de videoer vi snowboardere så mest sidste år.

10. Ken Block’s RaptorTRAX Shredfest med Ethan Deiss og Zak Hale

Ken Block? check! Rail-riders i off-pisten? Check! En syg lastbil med tracks i stedet for hjul? Check! Denne video har over 2 millioner visninger på YouTube, hvilket ikke er tilfældigt. Og den er simpelthen bare for fed til ikke at være på top 10 listen! 5 minutter og 33 sekunder af dit liv som du ikke kommer til at fortryde.

9. Katie Ormerod lander den første kvindelige double cork 1080 – nogensinde

http://www.redbull.com/en/snow/stories/1331652672941/katie-ormerod-s-world-s-first-female-double-cork-1080

I år blev den kun 16-årige Katie Ormerod fra Yorkshire, England den første kvinde til at lande en dobbelt kork 1080 og dermed rykke baren endnu højere for kvinders snowboarding i 2015. Og hun landede den ikke bare, hun landede den smukt og fik det hele til at se lækkert ud. Tillykke Katie, vi glæder os til at se, hvilken progression du kommer med i år. Især også fedt at Katie er europæer!

8. Go WTF Pro Dog Bone Teaser for Shredbots the Movie

Der er bare noget ved at se gode snowboardere lege i bjerge fyldt med powder – det er dejligt tilfredsstillende, måske fordi man selv drømmer sig derhen i pulverform gjorde er mærkeligt tilfredsstillende. Topper man det med at vi snakker Torstein Horgmo, Andreas Wiig og resten af ​​SB crewet, bliver det bare endnu bedre.

7. Halldor Helgason’s Roof Gap forsøg fra NoToBo

Imponerende at Halldor når hele vejen over på den anden bygning, især med alt det ekstra vægt hans kæmpe nosser må give ham. Kønt er det ikke, men imponerende, helt klart!

6. Ambition Snowskates’ 10 års Jubilæum og Udvikling

https://player.vimeo.com/video/110536767
Der er sne skating, og så er der dette. De her gutter sætter rigtige ollies på rails, laver flips og tricks som ikke engang er nemme på et almindelig skateboard, de er også på korte besøg i pudderen. Det er sindsygt imponerende hvad de kan, bliver spændende at se hvad der sker med snowskating i 2015.

5. Chairlift Laps med Travis Rice og Pudder i Japan

Selvom den levende legende, Travis Rice bruger de fleste af sine snowboard-dage i toppen af de højeste bjerge, de vildeste steder i verdenen, med uberørt puder i massevis, tager han også nogle gange en helt almindelig tur i resorts med sine venner. Denne video viser lidt over 2 minutter med ham og gutterne i Japan – hvor de rammer pudder direkte fra stoleliften – ikke dårligt!

4. Shred Bot’s lækre optagelse af en skier der faceplanter


Skier faceplanter. Mere behøves der vidst ikke at blive sagt.

3. Signal Snowboard Laver et Vanvittigt 3 meter Board


Every Third Snowboard fra Signal Snowboard har kreeret nogle af de vildeste ting der nogensinde har ramt sneen. Alt der kommer ud fra drengene er vildt, og hvert afsnit er en fornøjelse at se. Sjov, kreativitet og snowboard, dét spiller.

2. Yawgoon: Dylan Gamache


Det her edit fra Dylan Gamache og Yawgoons er ekstra lækker for os danskere, fordi den bevidner at man ikke behøves høje bjerge, for at lave noget fedt og blive gode snowboardere. Selvfølgelig skal der sne til, hvilket vi ikke har for meget af herhjemme, men stadig, der er et eller andet over videoen – det er som om man kan relatere ekstra meget. Gamache er helt sikkert værd at følge i sæsonen.

1. Sexy Snowboard Grengenes: Helgasons ‘NoToBo film

Ind på en sikker førsteplads kommer Sexy Snowboarding drengene: Halldor, Eiki Helgason, Sage Kotsenburg, Ethan Morgan, Gulli Gudmundsson Kareem El Rafie, Leo Crawford, og Felix Engstrøm. Med 25 minutters dope edit, hvor der hverken er sparret på tricks, action og special-effects. Bare se den!