Helt Nye Hestra Handsker og Teknologier til Sæsonen 2015/16

Vores allesammens Hestra er stolte af at annoncere helt nye handske-designs og teknologier, som rammer verdenen i sæsonen 2015-2016. Redesigns af gamle modeller og favoritter, sprit-nye designs, samt helt nye og banebrydende teknologier er udgangspunktet for Hestras nye kollektion.
Med næste vinterens tilføjelser til sortimentet vil være en stil der passer hver snownoarder. En ny slags luffer, der med sikkerhed bliver et hit hos kvinderne, en lang uld model med et klassisk design, og en omlægning af den populære Seth Morrison Pro model serie. Blandt andet indeholder den nye kollektion disse 2 serier:

Narvik Wool Terry handsker og luffer

Narvik Wool Terry er lavet af Hestra nye vegetabilske garvede gedeskindslæder, en aftagelig uld frotté / pelsfor og nye Max Wax stof, der holder holder vandet ude og varmen inde

Morrison Pro Model handske & 3-finger

En frisk udgave af en Hestra klassiker; Seth Morrison Pro model serien er blevet opdateret med et slankere design og nye farver, der tilbyder den samme holdbarhed og varme.

Så er dine gamle handsker ved at være slidt godt og grundigt ned, eller skal du bare have det bedste af det bedste, så er der virkelig noget at glæde sig til. Du kan læse meget mere på Hestra.com

Hestra Handsker

 

Meebox