Anmeldelse af Trace Snow Ski Snowboard Track

Er du vil med at snowboarde i bjergene og på skiferien? Er du interesseret i at få fat i det lækreste udstyr, så du kan måle, hvor hurtigt du kører? Så kan du nu få fingrene i den smarte vintersports-app Trace Snow Ski Snowboard Track – til Android og til iOS.

Appen er den bedste ratede skisports-app, vurderer Men’s Health Magazine. Du kan både måle afstand, kalorieafbrænding og hastighed. Hermed kan du danne dig et spændende overblik over, hvordan du udvikler dig, og hvordan din krop udvikler sig, når du kører på snowboard.

Appen til snowboardere

Det er fedt at følge med i, hvordan du bevæger dig på bakken, og om du bliver dygtigere. Du kan nemt og hurtigt sætte dig små delmål med den smarte Trace Snow Ski Snowboard Track kan også være med til at optimere og motivere dig. Det er altså en god idé for begynder-snowboarderen, den øvede og den meget øvede. Uanset dit niveau kan du se, hvordan du udvikler dig og forbedrer din stil. Det er sjovt og spændende at køre på snowboard – og med den fikse app bliver det nu endnu federe.

Appen kan umiddelbart installeres og bruges i alle lande, skulle du mod forventning opleve problemer ift. det land, du bruger det i, kan en VPN forbindelse være løsningen hertil.

Hent inspiration

Du kan læse meget mere om appen ved at få gode råd og vejledning over internettet. Her findes også andre anmeldelser af den, der viser hvor meget folk har fået ud af appen Ved at kigge rundt på de forskellige hjemmesider, kan du altså hente en masse inspiration. Her kan du også finde fællesskaber, der handler om netop snowboarding – og dermed dele din viden og inspiration med andre ligesindede. Det er en super god måde at få mere viden om din sport og også få inspiration til nye systemer, der kan være med til at udvikle dig.

Bliv dygtigere

Trace Snow Ski Snowboard Track kan både måle tid, kalorier, distance, hastighed og meget mere. Derfor kan appen altså hjælpe dig til hurtigt og nemt at få et overblik over, hvor meget du udvikler dig på skibakken. Men den er også god, hvis du bare er en ihærdig motionist, der gerne vil få en masse kilometer i benene, tabe dig, forbrænde kalorier og komme i bedre form for at få et bedre helbred. Du får altså et overblik over, hvor mange kilometer du har stået på snowboard og hvor mange kalorier, du har forbrændt på den tid, du har stået på snowboard. Du kan altså både blive dygtigere, sundere og stærkere med Trace Snow Ski Snowboard Track.

Del det med dine venner

Mange snowboardere øver og øver for at blive dygtigere til sporten. Med appen kan nu følge med i, hvor meget og hvor hurtigt du udvikler dig. Du kan forbedre dig fra gang. Og så kan du også dele dine resultater med dine venner. Du kan slå en status på Facebook, hvor du deler resultaterne for dagens træning. Men du kan også forbinde dit løb til dine venners løb og på den måde lave en sjov og spændende konkurrence ud af det. Så kan du og dine venner konkurrere!