Hvilke kosttilskud kan snowboardere bruge?

Ligesom al anden træning er det hårdt for kroppen, når du står på snowboard og det betyder, at du skal passe ekstra godt på din krop. På samme måde som under træning kan du bruge forskellige kosttilskud og proteiner til at hjælpe kroppen.

Alle former for træning kan være med til at gøre din krop både stærkere og sundere og snowboarding er ingen undtagelse. Du får brugt dine muskler og får pulsen op, hvilket er det der gør træning så godt for dig. Men, du kan være med til at gøre udbyttet endnu større ved at supplere din træning med de rigtige kosttilskud. Læs med her og bliv klogere.

 

Daglige kosttilskud

Der er kosttilskud, der er gode i forbindelse med alle former for træning generelt, men også for kroppen helt overordnet og det er for eksempel fiskeolie og vitaminpiller.

Det er ikke noget, der har en direkte indflydelse på din træning, men det giver dig et bedre og sundere udgangspunkt for at komme sikkert fra start og hurtigt ovenpå, hvis du skulle komme til skade – og hvorfor er det?

 

Vitaminpillen

Det er ikke ret mange af os, der indtager alt det vi har brug for af vitaminer og mineraler gennem vores kost og derfor kan det være en stor fordel at indtage en vitaminpille i forbindelse med et måltid. Får du ikke det jern, de mineraler eller vitaminer som du har brug for kan du opleve, at kroppen og hovedet bliver hurtigere trætte og du derfor ikke kan yde det du gerne vil.

 

Fiskeolien

Denne form for kosttilskud har en lang række fordele for dig og din krop, så derfor er den helt basalt et godt og sundt tilskud til din daglige kost. I forbindelse med din træning er fiskeolien en fordel, fordi den kan virke antiinflammatorisk, hvilker betyder at skulle du opleve en forstuvning eller irritation i leddene kan fiskeolien være med til at nedsætte hævelsen og fjerne betændelse.

 

Proteinbar på løjpen

Når du er ude på banerne eller løjperne er det vigtigt at kunne tanke op og holde kroppen på toppen. Det gør du let og hurtigt ved at have en proteinbar med dig. Det er en super let og hurtig måde at få toppet op på brændstof, uden at du behøver at sætte dig ned eller indtag et helt måltid, der godt kan komme til at ligge tungt i maven.

 

Du kan få proteinbarer i mange forskellige variationer, så husk, at du ikke skal ende med at købe en bar, der er udviklet til vægttab eller som måltidserstatning. Det skal være en hurtig snack, der kan give din krop et boost, så du hele tiden er på toppen og kan yde dit ypperste i alle situationer.

Med en lækker proteinbar kan du på ganske få sekunder finde den frem, pakke den ud og få den kørt indenbords, så du er klar til at køre videre og har den energi og det brændstof som din krop har brug for.

 

Læs meget mere om kosttilskud og proteinbarer hos suplab.