4 ting, du kan lave, når pisterne lukker

Er du så heldig at skulle på skiferie med venner eller familie? Er du i tvivl om, hvad man egentlig kan give sig i kast med, når pisterne lukker? Så læs med her, hvor du får fire bud på aftenaktiviteter på skiferien.

Hyg jer med sjove spil

Det er oplagt at bruge aftenerne på skiferien på at få spillet en masse sjove spil. Især hvis I kører selv, er det en smal sag at have jeres yndlingsspil med jer. Er det begrænset med plads til oppakning, fylder et kortspil og en omgang terninger heldigvis ikke særligt meget, og så er I altså også godt dækket ind.

Mange af os holder af at spille spil, men har ikke så god tid til det i hverdagen. Netop derfor er det også helt oplagt at bruge nogle af ferieaftenerne på dette.

Læs en masse gode bøger

Lige så vel som mange ikke har så god tid til at spille spil i hverdagen, er der også mange af os, der ville ønske, vi havde mere tid til at læse gode bøger. Det har du nu.

Efter en lang dag på pisterne er det oplagt at smække benene op og begrave dig i nogle af de mange bøger, du gerne vil have læst. På en skiferie kan du godt nå at få tygget dig igennem en god roman eller to, så det er blot om at komme i gang. Er I flere læseheste afsted sammen, gør I klogt i at koordinere, hvilke bøger I tager med. Så kan de gå på omgang, efterhånden som I hver især bliver færdige.

Slap af med film og serier

Film og serier er selvfølgelig også oplagt underholdning om aftenen på skiferien. Er I afsted i en hel uge, kan I nå at se en del forskellige film, så I kan for eksempel vælge at kaste jer ud i en form for maraton, hvor I hver aften ser en film fra jeres udvalgte filmserie. På den måde er I også fri for aften efter aften på ny at skulle tage stilling til, hvad I skal se.

I kan eksempelvis kaste jer over filmene om James Bond. Der er en masse at give sig i kast med, så der er underholdning til mange, mange timer. I kan nok ikke nå igennem dem alle sammen på skiferien, men I kan nå en del. Så kan I fortsætte, hvor I slap, næste år, hvis I skal afsted på skiferie igen.

Giv den gas til afterski

Ønsker du ikke blot at slappe af efter en dag på pisten, men derimod at fejre, hvor fremragende en dag det har været? Så skal du naturligvis til afterski eller après-ski, som det oftest kaldes. Især i Østrig er afterski en stor ting, og her vil du hen på eftermiddagen kunne se massevis af glade skigæster valfarte til barer umiddelbart nedenfor pisterne.

Til afterski er der altid en god stemning, da alle kommer fra en god dag i sneen. Du kan komme lige akkurat, som du vil, og der er ingen, der kigger skævt til dig, hvis du møder op i skitøj på den lokale bar.