Sådan gør du familieskiferien bedre for alle

Hvis du overvejer at tage på skiferie med dine små børn, så skal du vide, at der kan komme en masse problemer undervejs, der kan gøre jeres oplevelse mindre fed. Det er der naturligvis ingen, der ønsker og derfor har vi her angivet nogle tips til at gøre din næste skiferie med børnene problemfri.

Skiferie kan godt være lidt dyrt for hele familien, så hvis du har behov for et bidrag, så kan du altid tjekke dine muligheder hos Santander.

Kør i stedet for at flyve

Der er mange fordele ved at køre på skiferie. Først og fremmest kan det være mere overskueligt at få alt I skal bruge med som diverse børnegrej, bleer og så videre. Det er et logistisk mareridt, som du heldigvis godt kan vælge fra.

Pak bilen grundigt og undgå at skulle gå på kompromis med hvad I kan medbringe på jeres ferie.

Som en stor børnefamilie kan det ofte også være lidt svært altid at komme ud af døren på aftalte tid. Når et fly står og venter, så kan det være en enormt stor stressfaktor for jer forældre. Men hvis I kører selv, så betyder det ikke så meget om I lige kommer af sted 20 minutter efter planlagt afrejse.

Den rette destination

Dette lyder umiddelbart som en no-brainer, men det er dog alligevel en vigtig pointe at nævne. For med ”den rette destination”, der mener vi et skisted, der er kendt for sine gode forhold for børn.

Ikke alle skisportsdestinationer har lige gode muligheder for børn, hvilket understreger hvorfor du ikke bare skal vælge ud af det blå, men du bør udføre lidt research.

På denne måde sikrer du sig at børnene har en god oplevelse, samtidig med at du undgår den forfærdelige sætning: ”Jeg vil hjem.”

Hold til børnene

Vores sidste råd her er at finde nogle gode hold til børnene, så du får chancen for at give den lidt gas på nogle af de større bakker.

Det er selvfølgelig altid skønt at tilbringe tid med de små, men du skal også huske at give dig selv lov til at nyde din skiferie til fulde med nogle mere udfordrende bakker.

Her vil det naturligvis være mest fordelagtigt, hvis du kan tilmelde dine børn hold med danske lærere, så de kan føle sig lidt hjemme, mens de lærer at stå på ski.

På disse hold vil der være mange andre børn også, som dine unger kan hygge sig med. Derfor behøver du heller ikke have dårlig samvittighed over at lade dine børn være lidt alene, da de ofte har det rigtig morsomt på disse skihold.

 

Hvis du følger ovenstående råd, så er vi sikker på, at I får en meget mere succesfuld skiferie, hvor I har udryddet nogle mulige konflikter på forhånd.