Huskeliste til skiferien

Skal du på ski- eller snowboardferie?

Hvis du svarer ja til dette spørgsmål, så er der en del ting, som du skal huske – og nogle ting, som ikke er et must, men som bare kan gøre turen lidt sjovere.

Først skal du stille dig op på begge ben, trække godt med luft ind i lungerne og så for fulde kraft råbe ”Jubii” – for så fedt er det nemlig at stå på ski og snowboard.

 

Du kan roligt glæde dig, for det bliver helt sikkert en fest – også selvom du aldrig har prøvet det før; man skal jo starte et sted, og selvom det måske skulle vise sig, at du er en total kegle til at stå på ski eller snowboard, så bliver det helt sikkert godt alligevel. Alt det sne og skønhed, der er sådan et sted, det kan ikke andet end at få smilet frem på alles læber.

 

Udover at glæde dig helt vildt, er der nogle ting, du skal huske – og det kan du læse mere om her:

 

Nødvendigheder til ski- eller snowboardferien

Noget, der er rigtig vigtigt på sådan en ferie, er at have det rigtige tøj. Du skal kunne holde dig varm, når du er afsted, og det kræver noget fornuftigt tøj. Herunder kan du læse om noget af det mest nødvendige tøj til en skiferie:

  • Det er en rigtig god ide at have noget skiundertøj. Skiundertøj findes i forskellige mærker, kvaliteter og materialer – og der er en helt klar forskel, så undersøg hvad der er bedst, inden du køber noget.
  • Skibukser er også en rigtig god ide.
  • … Og det samme er en skijakke. Både bukser og jakke er med til at holde dig varm og tør, hvilket er vigtigt, når du befinder dig ude i sne og kulde i mange timer.
  • Til sidst skal nævnes skihandsker. Her skal du overveje, hvad du synes er vigtigst: bevægelighed eller varme og komfort. Undersøg hvad der er bedst til dig, før du køber noget.

 

Der er selvfølgelig også andre ting end tøj, der er vigtigt at have med, når du sådan skal ud og så på ski eller snowboard. Her kan du læse om nogle eksempler:

  • Du skal selvfølgelig have et par ski eller et snowboard, ellers kommer du ikke særlig langt.
  • Du skal have en hjelm, så du kan beskytte dit hoved.
  • Og du skal have en form for briller.

 

Herudover er der en del ting, som det også er fornuftigt at have med, når man skal stå på ski eller snowboard – og der er selvfølgelig også en del ting, som man skal have med uanset, hvor man skal på ferie henne: Blandt andet penge, sygesikringsbevis og pas (hvis det er i et andet land).

 

Brug hovedet når du pakker, for der er bare nogle ting, som du ikke kan undvære, når du er afsted.

 

Tag en date med

Der er også nogle ting, som bare er rare at have med såsom spil og kamera – og så er der noget, som langt fra er nødvendigt, men som bestemt vil gøre din ferie sjovere: en date! Tag en date med på skiferie og hav en fantastisk tur. Det er en god måde at lære hinanden at kende på, og man skal ikke være bange for pinlig tavshed, for man kan altid snakke om, hvor flot der er, eller hvor godt eller dårligt det går med at stå på ski eller snowboard.

Hvis du mangler en at rejse med, så søg efter dating på single.dk.