App til snowboarding

Når du er ude at snowboarde, vil du selvfølgelig gerne tracke din tur. Det er fedt at komme hjem og kunne se, hvor du har været og have god samvittighed over dine resultater.

Når du tracker din snowboarding tur er det vigtigt, at det er nemt at komme i gang med at bruge den app, du vælger. Når du er ude på løjperne, skal du fokusere 100 % på dit løb og ikke på, om teknikken fungerer som den skal.

En af de fedeste apps til snowboard og ski er Slopes – Android og iOS udgaven. Med Slopes kan du tracke dit løb uden at skulle være tech nørd eller have hænderne fremme.

Slopes er let at bruge

Det er vildt nemt at komme i gang med at bruge Slopes. Når du først har startet appen, skal du ikke tænke mere over den sag. Den optager resten af din dag og registrerer selv både løb og lifts. Du kan både tracke hastighed og afstand med Slopes. Desuden er den meget strømbesparende og har et godt batteri, der holder hele dagen.

Derfor kan du optage fra du starter til du slutter, og have styr på alle resultaterne. Den fungerer også, selvom du ikke er forbundet til internettet. Det er vigtigt, da du ofte vil stå på snowboard i områder, hvor der ikke er dækning. Du skal heller ikke tænke på at tage den frem hele tiden. Den fungerer ved hjælp af Apples Siri.

Du kan altså sætte Slopes i gang ved hjælp af tale i stedet for at skulle taste, når du er på farten. Slopes fungerer både med Apple Watch og iPhones, så der er rig mulighed for at komme i gang med denne cool app til snowboarding.

Interaktivt kort og individuel tidslinje

Slopes har et interaktivt kort, hvor du kan se din individuelle tidslinje over dagens løb, og du kan endda afspille dine løb i 3D. Det er let at dele dine resultater på sociale medier som Twitter, Facebook og instagram, og du kan føje fotos til dine resultater. På den måde kan du vise familien og alle vennerne, hvor langt du har løbet, og hvor cool du har set ud imens.

Når du deler dine data med venner og familie, er det klart, at det også skaber en øget motivation for at gøre det endnu bedre end normalt. Du kan også eksportere din tur til Google Earth og importere gamle data, hvis du gerne vil det. Du kan blandt andet importere GPX og KMZ filer.

Fungerer med Apple Health

Med Slopes får du altså en håndfri snowboarding app, der er lige til at gå til og fungerer med dine Apple enheder. Her kan du også integrere Slopes med Apples Health app, og derfor kan du se, hvor mange kalorier du har brændt af på turen.

Det er en stærk motivationsfaktor, at du ved, hvor meget du har løbet på hvor lang tid og hvilke fysiske resultater, det giver dig. Du kan bruge Slopes alle steder, og det er virkeligt fedt, at du ikke skal tænke på, om du er online. Den virker alligevel.

Beskyt din snowboarding data med F-Secure

Når du installerer apps som Slopes på din smartphone eller mobiltelefon, så lagrer du en mængde data om dine personlige aktiviteter – i det her tilfælde om din præstationer på snowboard pisterne. Men selvom din data bliver lagret i app’ens database online i ”clouden” så at sige, så skal du være opmærksom på at du reelt set kan miste alt din data, hvis du mister din smartphone i sneen.

Og yderligere komplikationer kan opstå, hvis du mister din smartphone og en anden finder den, eller den bliver stjålet, for så kan denne tredjepart udnytte din personfølsomme data. Det er derfor tilrådeligt at installere en sikkerhedsapp på din smartphone og kan du f.eks. vælge F-Secure Safe fra det finske selskab af samme navn. F-Secure har valgt at specialisere sig i sikkerhedsprodukter til elektroniske enheder som smartphones og det omfatter bla. datasikkerhed og funktioner til at lokalisere mistede smartphone og mobiltelefoner.