Kom på skiferie i Østrig med hele familien

Vi bruger størstedelen af vores tid på vores arbejde, at sove og praktiske gøremål, og kun en lille procentdel går da med at være sammen med familien, vennerne og at slappe af. Derfor er det vigtigt, når tiden er til ”fri leg”, at vi tager os den optimale tid til det og gør noget ekstra ud af det. Der er mange måder at være sammen som familie på, men ”at rejse er at leve” og det samme er det, når det kommer til kvalitetstid med dem man holder af.

På en ferie kommer man hinanden ved, vi glemmer hverdagens stress og jag, slipper bekymringerne og skaber minder med hinanden for livet. Minder er med til at give nogle stærkere bånd, og særligt oplevelser på en ferie er noget, man kan se tilbage på og snakke om flere gange.

Vi er så småt gået ind i perioden for vinterrejser og skiferier, og kan vi ikke få hvid jul herhjemme, er der heldigvis råd at hente og alternativer til hvid jul. Med en skiferie til Østrig kan hele familien nyde hinandens selskab, samles om den varme kamin efter man forinden har brugt hele dagen på de hvide skibakker.

Børnevenlig skiferie med garanti for glæde og sjov

Østrig er oplagt at tage til, hvis man vil på en skiferie, hvor der er noget for både børn og voksne. Alene naturen og de mange lækre skidestinationer, er for de voksne et sandt vinterparadis at rejse til. For børnene er der også plads til både leg og sjov, da Østrigs mange feriedestinationer tilbyder skiskoler, der er børnevenlige.

Der findes et væld af hoteller og skidestinationer i Østrig, og nedenfor ses et udpluk af nogle af de mange skiområder, Østrig har at byde på.

Skiferie med shopping og meget fart under skiene
Er man til virkelig meget fart under skiene, er det Zell am See, man skal tage til. Her er der mulighed for at stå på gletscher skiløb med spektakulær natur omkring sig. Et meget populært sted, hvis man spørger danskerne. Stedet giver også mulighed for shopping og er et oplagt valg for storfamilien.

Vinterparadis med sikkerhed for sne og hvid natur
Vil man være sikker på sneklædte vider, skal man tage til Tauplitz. Dette hyggelige og snesikre område er perfekt til børnefamilien med forskellige skiniveauer i alle sværhedsgrader. Det er et mindre skiområde, men alligevel med mulighed for afbenyttelse af 4 forskellige skiområder med gode børnerabatter.

En hver børnefamilies vinterdrøm
Tag til skiområdet Maria Alm og oplev den store gæstfrihed i byen såvel som på alle indkvarteringsstederne. Her er der skiskoler for børn med danske skiguider og billige børnepriser med leje af ski og liftkort inkluderet. Et meget familievenligt skiområde, der er populært blandt mange skientusiaster.

Hvad end I vælger kør selv eller flyrejser

På Onlineski.dk finder man skiferier for enhver smag og ferieønsker for hele familien. Hvad end I vælger at køre selv eller tage med fly dertil, sidder der rejsekonsulenter, der er klar til at hjælpe jer godt på vej og finde de bedste priser og transportmuligheder, der gør jeres ferie til den bedste.
Med fly fra enten Kastrup, Billund eller Hamborg lander I midt i Salzburg, hvor I derfra skal med transfer ud til jeres valgte skidestination. I kan også vælge at køre selv og opleve de mange små landsbyer og smukke natur, der er på vejen til Østrig.