Flyt datingen over på telefonen og tag den så ud igen

Søger du kærligheden. Det perfekte match – eller i hvert tilfælde det match, der passer dig bedst muligt. Så er online dating et godt sted at starte. Her kan du udvide dit søgefelt, og møde mennesker, du normalt ikke vil møde i dit nabolag eller på stamcaféen. Samtidig har du mulighed for at søge efter nogle kriterier samt på forhånd informere om dine egne intentioner, om du søger et fast parforhold eller et mere løst weekendforhold.

 

Hvad er netdating egentlig?

Netdating i sig selv dækker over, som ordet forlyder, dating på nettet. Det betyder altså, at man via internettet forsøger at finde en kommende partner, date eller ven. Men det hedder netop netdating fordi man også dater på nettet ved at skrive eller chatte med hinanden. Du møder altså ikke blot folk for med det samme at aftale en date i ”virkeligheden”, men bruger de forskellige datingsider til at smådate for at finde ud af, om en person kunne være interessant at mødes med på den anden side af computer- eller mobilskærmen.

 

Mobildating

Mange af de største datingsider har en mobilapp. Ved at bruge denne, kan du gøre datingen mere lettilgængelig, og dermed oftere være online. Jo mere du er online, og jo oftere du opdaterer din profil eller kontakter mulige matches, des mere får du ud af din dating og øger din chance for at møde en kommende partner. Du får nemlig også besked med det samme, andre kontakter dig, så du kan starte en samtale, mens interessen hos den anden part er der, og måske er personen selv online, mens du er, så I kan få en mere flydende samtale.

 

Gode råd til din dating

Gode råd til din online dating er blandt andet at være ærlig på din profil, være åben over for nye personer og muligheder samt tag kontakt. Samtlige personer på datingsiderne er der netop for at møde nye mennesker, så hold dig ikke tilbage, hvis du finder en person interessant, men vær samtidig bevidst om, at du også kan få afvisninger. Uanset hvad, kan du ikke få mindre, end du havde i forvejen. Derudover er forudsætningen for online dating, at man kontakter flere personer, og ofte snakker med flere på samme tid. Så tag blot chancen og mød en masse spændende personer, uanset om kommunikationen så fører til forhold, ingenting eller et godt venskab.

 

Find det rette til dig

Har du mod på at begive dig ud i datingjunglen, men ved endnu ikke, hvilken datingside, der passer til dig, kan du finde hjælp hos https://datingpilot.dk. Datingpilot har undersøgt markedet for online datingsider og giver dig en oversigt over de bedste og største sider, så du kan finde lige præcis den, som passer dig. Så er du ellers klar til at få skudt gang i datingen og få kontakt til andre interessante singler. Når du får startet på datingen via en mobilapp er det samtidig oplagt at tjekke, om du har det rette mobilabonnement. Hos de fleste teleselskaber kan du tjekke dit faktiske forbrug af data og telefoni. Dermed kan du bedre finde det rette abonnement, så du ikke betaler for noget, du ikke har brug for. På https://mobilabonnementpriser.dk/ kan du indtaste dine krav og behov til dit mobilabonnement og finde det helt rette abonnement.

 

Husk at flytte datingen ud i virkeligheden

Som overskriften lyder er det smart at flytte din dating over på mobiltelefonen, men også at flytte den ud igen. Det skal ikke forstås som, du skal stoppe din dating på mobiltelefonen. I stedet betyder det, at hvis du møder en interessant person, som du har spændende samtaler med, så vent ikke for længe med at mødes i virkeligheden. Undersøgelser viser nemlig, at jo mindre man kender om sin datingpartner forinden, jo større er sandsynligheden for, at der kan opstå romance. Årsagen til dette skyldes, at det er nemmere at falde for en person, man ikke kender særlig godt, end hvis man på forhånd kender personens fortrin og svagheder. På den måde er sandsynligheden for at blive skuffet nemlig formindsket og man har ikke på forhånd opstillet forventninger til den anden.

 

Mobildating er særdeles populært

På trods af det er vigtigt at huske virkeligheden, når man dater, så er dating på mobilen de seneste år blevet mere og mere populært. De forskellige datingsiders statistikker og tal viser, at flere og flere bruger deres mobilversioner eller apps, hvilket også hænger sammen med, at 60% af danskernes internetforbrug forbruges via deres smartphones. Hvis du vælger at sætte gang i onlinedatingen kan det derfor også anbefales at bruges datingsidernes apps.