Giv dine nærmeste en vild oplevelse på snowboard

Du har helt sikkert siddet i det velkendte dilemma: Hvad skal du give din ven, partner eller familiemedlem i gave? Det skal være noget som viser, hvor godt du kender personen, og vigtigst, hvor meget du holder af personen. Måske er du træt af at købe fysiske ting, som ikke helt opfylder den glæde, som du har lyst til at se i øjnene på den som åbner din gave. Heldigvis er der en løsning på gavedilemmaet: Nemlig oplevelsesgaver. Med oplevelsesgaver kan du aldrig gå helt galt på den. Det kan være alt fra en cafetur til snowboard lektioner til vinter. Du bestemmer!

Tag din nærmeste med på snowboard

Er din ven typen, som kan lide at få ’en på opleveren?’ Så kan du invitere ham eller hende, med på en fed snowboardferie! Har du og din ven prøvet at stå på snowboard før, skal oplevelsesgaven være selve turen. Har du og din ven ikke prøvet at stå på snowboard før, kan oplevelsesgaven være en snowboardskole. Det kan være svært at lære at stå på snowboard, derfor er det en god ide at tage på snowboardskole. Du kan både vælge at tage din ven, din far, din mor, din søster med flere, ud at stå på snowboard.

At stå på snowboard er en god oplevelse, da det er en fysisk aktivitet, som holder én sund og rask. Det er en sjov og sund ferie, som holder dig og dine nærmeste sunde. Når du er på snowboardferie er du aktiv hele dagen, til forskel for en badeferie, hvor man indtager alt for meget junkfood og alkohol, samtidig med at man ligger ved poolen en stor del af tiden. Oplevelsesgaver i form af snowboardferie og snowboardskole vil holde dig frisk, sund og sjov hele ugen. Vent ikke, bestil dine oplevelsesgaver allerede i dag, og bring glæde og sundhed ind i dit og dine nærmestes liv.

Hvor går rejsen hen?

Der er heldigvis mange muligheder af destinationer inden for snowboardferie. Vil du gerne have en ferie så tæt som muligt på din bopæl, er der også mange muligheder. Du kan både tage til Norge og Sverige. Prøv fx Sælen eller Hemsedalen. Vil du gerne længere væk til et lidt større sted, kan du fx tage til Val d’sere i Frankrig. Kun fantasien sætter grænser, med dine oplevelsesgaver, og du behøver bestemt ikke at gå på kompromis med noget som helst.

Det er oplevelser som vi værdsætter og husker

Hvorfor skal vi give oplevelsesgaver? Svaret er simpelt. Det er oplevelser som vi husker, og som skaber minder, i langt højere grad end hvis gaven består af fx en kjole. Du kommer aldrig til at fortryde at tage ud og opleve noget sammen med dine nærmeste. Oplevelser er desuden også det, som får os til at vokse og udvikle os som mennesker. Tag kontrol over glæden i dit og dine nærmestes liv, og bring vilde oplevelsesgaver ind i livet – du vil ikke fortryde det.